Servicii

SERVICII INDAIS MEDIA BUSINESS

Servicii Indais Media Business

Fondurile nerambursabile: Obtinerea capitalului necesar pentru demararea unei afaceri este problema cea mai spinoasa pentru orice antreprenor aflat la inceput de drum. Principalul avantaj al fondurilor nerambursabile este acela ca un antreprenor debutant isi poate dezvolta o afacere, cu o contributie personala minimala in cele din urma. Investitia initiala este, de cele mai multe ori, imposibil de suportat, mai ales atunci cand nu se doreste diminuarea calitatatii, tehnologiei si a performantei.

Ca partener de incredere, INDAIS MEDIA BUSINESS va poate revitaliza compania, va poate ajuta sa inregistrati cresteri in vanzari, in imbunatirea serviciilor si a produselor din gama dvs si, prin intermediul serviciilor noastre, puteti reconstrui relatiile cu clientii si puteti restaura increderea actionarilor sau a consiliului de conducere al comapaniei dumneavoastra. Vom colabora cu echipa dumneavoastra de conducere pentru a identifica deficientele si a elimina pierderile financiare, precum si posibilele obstacole intampinate.

Vom stabili care este situatia dumneavoastra actuala si locul in care doriti ca organizatia dumneavoastra sa mearga. Acest lucru ne ofera un punct de referinta pentru a lansa strategia dumneavoastra de transformare, cu modificari extinse in structura, procesele si tehnologia dumneavoastra de management.

INDAIS MEDIA BUSINESS va poate ajuta sa aveti o imagine de ansamblu asupra modului in care lucreaza personalul dumneavoastra, asupra serviciilor si a produselor pe care le oferiti, precum si asupra modului in care puteti eficientiza tehnologia aflata la dispozitia dumneavoastra – toate acestea, bineinteles, in acord cu directorii si persoanele de decizie din cadrul companiei. Alinierea cu succes a solutiilor de afaceri si a celor tehnologice este esentiala pentru atingerea obiectivelor. Va vom ajuta sa pregatiti terenul pentru schimbarea afacerii dumneavoastra, prin definirea si planificarea meticuloasa atat a “modelului de functionare a afacerii” (starea actuala), cat si a “modelului de functionare tinta” (starea dorita). Acest lucru va stabili scena pentru planul de transformare, care este planul de schimbare in fiecare domeniu al afacerii dumneavoastra. Va vom ajuta sa faceti o tranzitie lina de la un model de afaceri la altul, in timp ce va sfatuim sa corelati procesele de gestiune si tehnologia.

Vom identifica cele mai potrivite linii de finantare nerambursabila potrivite pentru dumneavoastra, astfel incat aspectele ce tin de disponibilitatile materiale sa nu fie un imediment pentru buna dezvoltare a afacerii.

INDAIS Media Business

Ai intrebari?

Alege modalitatea de contact preferata.

BIROU

Decebal Tower

Str. Turturelelor, nr. 62, sc. 2, et. 8

Sector 3, Bucuresti

Transmite solicitarea ta catre Indais Media Business.