SERVICII INDAIS MEDIA BUSINESS

Fondurile nerambursabile: Obţinerea capitalului necesar pentru demararea unei afaceri este problema cea mai spinoasă pentru orice antreprenor aflat la început de drum. Principalul avantaj al fondurilor nerambursabile este faptul ca un antreprenor îşi poate dezvolta o afacere, cu o contribuţie personală în cele din urmă minimală. Investitia initiala de cele mai multe ori este imposibila de suportat, atunci cand nu se doreste sa se faca rabat de la calitate, tehnologie si performanta.

Ca partener de incredere, INDAIS MEDIA BUSINESS va poate revitaliza compania, vă poate crește numărul de vânzări, puteți reconstrui relațiile cu clienții și puteți restaura credința acționarilor și a consiliului dumneavoastră. Vom colabora cu echipa dumneavoastra de conducere pentru a identifica deficiențele și risipa, precum și obstacolele și oportunitățile. Vom stabili care este situația dumneavoastra actuală și locul în care doriți ca organizația dumneavoastra să meargă. Acest lucru ne oferă un punct de referință pentru a lansa strategia dumneavoastra de transformare, cu modificări extinse în structura, procesele și tehnologia dumneavoastra de management.

INDAIS MEDIA BUSINESS vă poate ajuta să vă uitați la modul în care lucrează personalul dumneavoastra, la serviciile și produsele pe care le oferiți, precum și la tehnologia aflata la dispoziția dumneavoastră – toate cu consensul superiorilor și directorilor. Alinierea cu succes a soluțiilor de afaceri și a celor tehnologice este esențială pentru atingerea obiectivelor. Vă vom ajuta să pregătiți terenul pentru schimbarea afacerii dumneavoastra, prin definirea și planificarea meticuloasă atât a “modelului de funcționare a afacerii” (starea actuală), cât și a “modelului de funcționare țintă” (starea dorită). Acest lucru va stabili scena pentru planul de transformare, care este planul de schimbare în fiecare domeniu al afacerii dumneavoastra. Vă vom ajuta să faceți o tranziție lină de la un model de afaceri la altul, în timp ce vă sfătuim să aliniați procesele și tehnologia critică. Vom identifica cele mai potrivite linii de finantare nerambursabila potrivite pentru dumneavoastra astfel incat aspectele ce tin de disponibilitatile materiale sa nu fie un imediment pentru buna dezvoltare a afacerii.

INDAIS Media Business

Ai intrebari?

Alege modalitatea de contact preferata.

BIROU

Decebal Tower

Str. Turturelelor, nr. 62, sc. 2, et. 8

Sector 3, Bucuresti

Transmite solicitarea ta catre Indais Media Business.