Despre noi

Oportunitatile de azi sunt planurile anticipate de ieri!

În timp ce oamenii de afaceri au in general o gamă largă de aptitudini, calificari si specializari, schimbările din cadrul afacerii, în contextul economic mai larg sau alte circumstanțe neprevăzute, pot crea o nevoie care nu poate fi satisfăcută de competențele existente în cadrul afacerii. Când se întâmplă acest lucru, angajarea unui consultant de specialitate poate oferi abilitățile necesare pentru a face față situației, precum și un punct de vedere obiectiv care poate ajuta la concentrarea eficientă a echipei.

 

Indiferent dacă dezvoltați o strategie de afaceri sau una de marketing coerent, un plan este crucial pentru succesul dvs. Vă permite să planificați strategic ceea ce trebuie făcut și când, pentru a vă menține proiectele pe sfera de aplicare și pe buget. Consultanții ajută la menținerea obiectivelor și a bugetului, prin eliberarea timpului celorlalți angajați, astfel încât aceștia să se poată concentra pe a-și face treaba, în loc să planifice ce urmează să facă. Acest lucru vă permite să creșteți rapid eficiența, în timp ce dezvoltați planul de afaceri sau de marketing potrivit atunci când aveți nevoie de el.

Misiunea noastră este clară. Mergem adânc pentru a crea o legatura stransa cu clientul și a avea curajul de a acționa, pentru a construi capabilitățile care permit organizațiilor să obțină un avantaj durabil. Echipa tanara formata din consultanti cu experienta in elaborarea, implemntarea si monitorizarea proiectelor cu finantare europeana si guvernamentala va sta a dispozitie pentru a identifica oportunitati si a aduce valoare in compania dumneavoastra.

Viziunea noastra: Cea mai eficientă modalitate de a aduce valoare unui client este de a deveni partenerul său. Asta isi doreste INDAIS MEDIA BUSINESS sa devina pentru clientii sai. Parteneri durabili. Fiecare proiect ne oferă ocazia de a transforma viziunea clientului, modeland ideile noastre proprii si transformand agende in realitate. Astfel, oferim un impact semnificativ și durabil.

Strategia adoptata vizeaza maximizarea cifrei de afaceri a clientilor nostri, prin oferirea unei game variate de servicii de consultanta (consultanta in accesarea programelor de finantare nerambursabila, consultanta in marketing, consultanta in managementul afacerii, realizare strategii de dezvoltare tehnologica si de personal), obinand astfel unui avantaj competitiv legat de costuri.

INDAIS Media Business

Ai intrebari?

Alege modalitatea de contact preferata.

BIROU

Decebal Tower

Str. Turturelelor, nr. 62, sc. 2, et. 8

Sector 3, Bucuresti

Transmite solicitarea ta catre Indais Media Business.