Despre Noi

Indais Media Business - Despre Noi

In timp ce oamenii de afaceri au, in general, o gama larga de aptitudini, calificari si specializari, schimbarile fluctuante din cadrul afacerii, in contextul economic mai larg sau a altor circumstante neprevazute, pot crea o nevoie care nu poate fi satisfacuta de competentele si calificarile personalului existent in cadrul afacerii. Cand se intampla acest lucru, angajarea unui consultant de specialitate va pune la dispozitie atat abilitatile si cunostintele sale, cat si un punct de vedere obiectiv care ajuta la concentrarea eficienta a echipei si, in final, la rezolvarea situatiilor neprevazute ce pot genera schimbari negative asupra afacerii.

Indiferent daca dezvoltati o strategie de afaceri sau una de marketing, un plan adecvat este crucial pentru succesul business-ului dvs. Aceasta strategie va permite sa planificati calendaristic ceea ce trebuie facut si cand, va asigura un management coerent, va ajuta in previzionarea si anticiparea eventualelor riscuri si va mentine proiectele in sfera de implementare si in limita bugetului.

Un consultant profesionist ajuta la atingerea obiectivelor pe termen scurt si pe termen lung si ajuta la incadrarea in limitele bugetului, prin eliberarea timpului celorlalti angajati, astfel incat acestia sa se poata concentra pe task-uri, in loc sa planifice ce urmeaza sa faca. Acest lucru va permite sa cresteti rapid eficienta, in timp ce dezvoltati planul de afaceri sau de marketing potrivit atunci cand aveti nevoie de el.

Misiunea noastra este clara. Consolidam o legatura stransa cu clientul si avem curajul de a actiona, pentru a construi capabilitatile care permit organizatiilor sa obtina un avantaj durabil. Echipa noastra este formata din consultanti cu experienta in elaborarea, implemntarea si monitorizarea proiectelor cu finantare europeana si guvernamentala si va sta la dispozitie pentru a identifica oportunitati adecvate nevoilor dvs, precum si de a aduce plus valoare in compania dumneavoastra.

Viziunea noastra: Cea mai eficienta modalitate de a aduce valoare unui client este de a deveni partenerul sau. Obiectivul INDAIS MEDIA BUSINESS este acela de a deveni un partener de durata pentru clientii sai. Fiecare proiect ne ofera ocazia de a transforma, prin viziunea clientului, ideea de business in realitate. Astfel, oferim un impact semnificativ in dezvoltarea afacerii.

Strategia adoptata vizeaza maximizarea cifrei de afaceri a clientilor nostri, prin oferirea unei game variate de servicii de consultanta (consultanta in accesarea programelor de finantare nerambursabila, consultanta in marketing, consultanta in managementul afacerii, realizare strategii de dezvoltare tehnologica si de personal), obinand astfel unui avantaj competitiv legat de costuri.

INDAIS Media Business

Ai intrebari?

Alege modalitatea de contact preferata.

TELEFON

021.250.22.21

E-MAIL

office@indais.ro

BIROU

Decebal Tower

Str. Turturelelor, nr. 62, sc. 2, et. 8

Sector 3, Bucuresti

Transmite solicitarea ta catre Indais Media Business.