Politica de confidentialitate

Cine suntem?

Indais Media Business S.R.L.– este o societate comerciala infiintata in anul 2016, in judetul Teleorman.

Date Prelucrate:

Atunci cand va abonati sau solicitati  informatii privitoare la programele de finantare nerambursabile, sunteti de accord sa ne furnizati date care au caracter personal, respective – adresa de –mail, nume si prenume, numar de telefon, domeniul de interes. Nicio alta informatie personala nu va este solicitata exceptandu-le pe cele din formularul de contact, atunci cand decideti sa solicitati informatii privitoare la programele de finantare nerambursabila europene sau guvernamentale.

Scopul prelucrarii datelor personale oferite:

Datele cu caracter personal puse la dispozitie de dumneavoastra sunt colectate si prelucrate de S.C. Indais Media Business  S.R.L., in scopul de a va transmite informari privitoare la domeniul de interes furnizat in cadrul formularului de abonare sau de solicitare informatii, sau orice alte informari privitoare la prestarea serviciilor Indais Media Business S.R.L.

Astfel, prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza conform consimtamantului dumneavoastra si numai pentru scopul declarat de a primi informatii privitoare la serviciile oferite de Indais Media Business, elaborarea, implementarea si monitorizarea proiectelor elaborate. In aces fel, prelucrarea datelor se realizeaza fara a se limita  pentru urmatoarele activitati:

 • Elaborarea cererilor de finantare,
 • Intocmirea dosarelor de finantare,
 • Intocmirea studiilor de piata,
 • Intocmirea studiilor de fezabilitate,
 • Implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila,
 • Monitorizarea proeictelor cu finantare nerambursabila.

Prelucrarea datelor care au caracter personal  are ca scop  intocmirea documentatiilor aferente dosarelor care vizeaza obtinerea fondurilor nerabursabile prin diferite programe de finantare. Astfel, pentru a facilita desfășurarea activităților aflate în legătură cu cererea de finanțare, contractul de finanțare, furnizare sau prestare și în vederea îndeplinirii obligațiilor legale, comunicăm aceste date către autorități publice, terți sau împuterniciți.

Se prelucreaza date cu caracter personal in scop de informare si promovare a serviciilor oferite de Indais Media Business S.R.L. și a evenimentelor pe care le organizăm, temeiul acestei prelucrări fiind consimțământul dumneavoastră.

Acces la datele dumneavoastra:

In vederea unei admimistrari corecte a informatiilor cu caracter personal pe care Indais Media Business le detine, va comunicam faptul ca datele dumneavoastra sunt in baza noastra de date intrucat ele au fost introduce in vederea solicitarii anumitor informatii, in procesul de comunciare cu Indais Media Business. Niciuna dintre datele personale mentionate de dumneavoastra prin formularul de contact sau abonarea la news letter, nu va fi furnizata niciun tert.

Drepturile Dumneavoastra:

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate si pastrate, se va lua in considerare durata contractuala pana la indeplinirea obligatiilor contractuale, respective scopului, termenului de arhivare prevazute de dispozitiile legale in materie.

Pentru o infomare corecta, va comunicam faptul ca Regulamentul ofera urmatoarele drepturi persoanelor carora li se prelucreaza datele care au caracter personal:

 • Dreptul de acces
 • Dreptul la rectificarea datelor
 • Dreptul la stergerea datelor “ dreptul de a fi uitat”
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii,
 • Dreptul la opozitie
 • Dreptul cu privire la procesul decisional individual autotomatizat, inclusive crearea de profiluri
 • Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal,
 • Dreptul la cale de atac judiciara,
 • Dreptul de a fi notificat de catre operator.

 

Acces la datele dvs.?

In permanenta aveti posibilitatea de a modifica datele dumneavoastra prin accesarea sectiunii formular de contact. Va puteti dezabona de la orice informare a Indais Media Business prin transmiterea unei notificari in acest sens, utilizand adresa de e-mail a companiei.

Orice alte solicitari cu privire la datele cu caracter personal pe care le-ati transmis Indais Media Business, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor dumenavoastra, le puteti transmite pe adresa office@indais.ro

Indais Media Business va pune la dispozitie datele /informatiile solicitate de dumneavostra in format electronic cu proxima ocazie exceptand cazul in care solicitati sa va fie transmise in orice alt format.